BOX HOME

Ανανεώστε το σπίτι σας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

4 Τρόποι Για Να Ανανεώσετε Το Σπίτι Σας.

1: Εμπλουτίστε τον χώρο με διακοσμητικά.  

Τα διακοσμητικά στοιχεία εμπλουτίζουν όμορφα τον προσωπικό σας χώρο χαρίζοντας του μια διαφορετική αύρα και ομορφιά.  Είναι ένας εύκολος τρόπος να δώσετε ζωή σε ένα δωμάτιο της αρεσκείας σας χωρίς να σας κοστίσει πολλά χρήματα. Ας πάρουμε για παράδειγμα το σαλόνι σας. Χρησιμοποιώντας διάφορα ράφια τοίχου μπορείτε στην συνέχεια να βάλετε τα αγαπημένα σας βιβλία και να αλλάξετε εντελώς την ατμόσφαιρα του χώρου σας. Άλλο ένα καλό παράδειγμα είναι προσθέτοντας πίνακες https://box-home.gr/product-category/oikiakos-exoplismos/pinakes/. Οι πίνακες θα δώσουν χαρακτήρα στον συγκεκριμένο δωμάτιο. Συνδυάστε πολλούς μαζί ομαδικά έτσι ώστε να φτιάξετε μια όμορφη σύνθεση.

 

2: Δώστε ζωή στον χώρο σας με λουλούδια.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην βάλουμε στην λίστα τα λουλούδια! Είναι άλλος ένας οικονομικός τρόπος να δώσετε ζωή και χρώμα στον χώρο σας. Από την κουζίνα έως και το υπνοδωμάτιο σας, χωρίς κανένα περιορισμό στο είδος των φυτών, μην περιοριστείτε μόνο σε λουλούδια. Εκτός από τα μικρά και πολύχρωμα υπάρχουν και τα μεγαλύτερα καταπράσινα φυτά σε μεγαλύτερα βάζα!  Διακοσμήστε με αυτά διάφορες γωνίες του σπιτιού που χρειάζονται λίγο χρώμα ή βάλτε τα όλα μαζί πάνω σε ένα τραπέζι για μια ωραία σύνθεση.

3: Βάψτε τους τοίχους σας!

Με το να δώσετε ένα νέο χρώμα στο σπίτι σας θα πετύχετε πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι η ολοκληρωτική αλλαγή της όψης του. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι θα ήταν καλό να κάνουμε σχέδια για να βάψουμε τους τοίχους μας. Τόσο καιρό με το ίδιο χρώμα δεν είναι καιρός για μια αλλαγή? Συνδυάστε τα έπιπλα σας και τονίστε κάθε λεπτομέρεια του δωματίου σας! Από ένα ανοιχτό

πορτοκαλί για το παιδικό σε ένα βαθύ γκρί για το υπνοδωμάτιο σας. Έχετε αμέτρητες επιλογές. Σε συνδυασμό φυσικά με τα υπόλοιπα διακοσμητικά σας. https://box-home.gr/product-category/oikiakos-exoplismos/diakosmitika-xristika-antikeimena/

4:  Αναπαλαίωση των παλαιών επίπλων μας.

Όλοι μας κάποια στιγμή φτάνουμε στο σημείο που απλά πρέπει να πετάξουμε τα παλιά μας έπιπλα και στον καιρό που ζούμε τώρα, με την οικονομική κρίση που ζούμε δεν έχουμε όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε καινούρια. Τι κάνουμε σε μια τέτοια κατάσταση?

Κρατάμε αυτό το παλιό τραπεζάκι σαλονιού που ήμασταν έτοιμοι να πετάξουμε και το αναπαλαιώνουμε. Πρώτα θα ξύσουμε το παλαιό χρώμα, μόλις το έπιπλο καθαριστεί, μπορούμε να αρχίσουμε την διαδικασία του βαψίματος. Καλό θα ήταν να το χρώμα που θα διαλέξουμε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα στο σπίτι.