BOX HOME

Καλοκαιρινή διακόσμηση για το σπίτι σας.

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά μας και πολλοί από εμάς ψάχνουν τρόπους να αλλάξουμε το κλίμα της διακόσμησής μας. Γενικότερα η άνοδο της θερμοκρασίας, μας αναγκάζει να ελαφρύνουμε το σπίτι μας.

1: Αλλάξτε τα καλύμματα του κρεβατιού σας.

Με το να αλλάξεις τα καλύμματα σε ένα διαφορετικό μοτίβο που θα θυμίζει καλοκαίρι θα πετύχετε μια άμεση μεταμόρφωση στον χώρο σας. Διαλέξτε κάτι σε ανοιχτό χρώμα και προσπαθήστε να ταιριάξετε και τα υπόλοιπα έπιπλα.

 

2: Προσθέστε κάποιο είδος φωτισμού στην βεράντα σας.

Την περίοδο του καλοκαιριού συνηθίζουμε να καθόμαστε αρκετές ώρες έξω.

Από μπαλκόνια και βεράντες μέχρι και την αυλή μας. Δώστε μια ωραία βραδινή ατμόσφαιρα  προσθέτοντας φώτα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη φωτισμού, χρησιμοποιήστε κρεμαστά λαμπάκια και led έως και μικρά φωτάκια που βάζουμε στις γλάστρες. Ιδανικό για να φτιάξετε ένα μέρος για να μαζεύεστε με φίλους και συγγενείς.

 

 

3: Δοκιμάστε καλοκαιρινά Αρώματα.

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να ανανεώνουμε τον χώρο μας εάν δεν δώσουμε και το κατάλληλο άρωμα. Αυτό θα το πετύχουμε χρησιμοποιώντας διάφορα κεριά/αρωματικά sticks. Έτσι θα δώσετε μια τροπική μυρουδιά στο σπίτι σας. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά χρώματα και είδη για να διαλέξετε.