Uncategorized

Πώς θα επιλέξετε ένα στρώμα κατάλληλο για τις ανάγκες σας

Eίναι γεγονός: Όταν κοιμόμαστε καλά, είμαστε και περισσότερο παραγωγικοί. Επίσης βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές  δυσκολίες. Αντίθετα, ο κακός ύπνος μπορεί να καταστρέψει την καθημερινότητά μας – με κάποιες αρκετά δυσάρεστες συνέπειες. Αφού λοιπόν επιλέξατε το νέο σας κρεβάτι, φροντίστε το στρώμα που θα παραγγείλετε να ταιριάζει, όχι μόνο στα μέτρα του επίπλου σας αλλά και σε εκείνα του σώματός σας. Σήμερα, μπορεί κανείς να βρει μια τεράστια ποικιλία από στρώματα. Ανάλογη είναι και η ποικιλία υλικών κατασκευής και βαθμού ευκαμψίας.

Ποιο είναι το ιδανικό; Αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σας σώμα και στις δικές σας ανάγκες. Πλέον, η επιλογή γίνεται με βάση όχι μόνο τα υλικά που διαφέρουν τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή, αλλά και με ορισμένες ακόμη παραμέτρους όπως είναι το σωματικό βάρος, η προτιμώμενη θέση ύπνου, η θερμοκρασία περιβάλλοντος, τυχόν μυοσκελετικά προβλήματα.

Στο κατάστημά μας στην Πάτρα μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε τα στρώματα μας από κοντά. Στην μεγάλη έκθεση μας θα έχετε την δυνατότητα να καθίσετε και να νιώσετε μια πλήρη γκάμα από στρώματα. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας θα βρείτε το στρώμα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Αποκτείστε τώρα το στρώμα των ονείρων σας με έκπτωση έως -50%.

Στην παρακάτω ιστοσελίδα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων: https://box-home.gr/product-category/stromata-maxilaria-greco-storm-2/stromata-greco-storm/