Συγχαρητήρια!! Τα αποτελέσματα των βάσεων ανακοινώθηκαν και τα καταφέρατε. Είστε πλέον Φοιτητής. Μπήκατε στη σχολή των ονείρων σας και τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε.

Καινούργιο ξεκίνημα, καινούργιες εμπειρίες, καινούργιο σπίτι. Η επίπλωση του φοιτητικού σπιτιού είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που έχεις το δικό σου σπίτι, είναι η πρώτη φορά που αποφασίζεις εσύ. Στο σπίτι σου θα περάσεις 4-5 χρόνια που θα διαρκέσουν οι σπουδές και μερικά ακόμα, αν κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό ή αν βρεις δουλειά μετά το τέλος των σπουδών. Επομένως, αυτό το φοιτητικό σπίτι θα είναι το σπίτι σου για αρκετά χρόνια και πρέπει να το φτιάξεις σωστά από την αρχή.

foitiko epiplo domatio grafeio box-homeΘα πρέπει να αποφασίσεις για το φοιτητικό έπιπλο που αποτελείται από το υπνοδωμάτιο, το καθιστικό, την κουζίνα, το γραφείο, τα φωτιστικά , στρώματα – μαξιλάρια καθώς και για διακοσμητικά/χρηστικά αντικείμενα που θα δώσουν την αισθητική που εσείς θα διαλέξετε. Θα χρειαστείτε λοιπόν αρκετά από τα παραπάνω για να ξεκινήσετε την φοιτητική σας καινούργια ζωή.

 

 

 

 

Θα πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο κρεβάτι για σένα, και φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις το στρώμα και το μαξιλάρι,
επιλέγοντας  είτε ανατομικό είτε ορθοπεδικό μέσα από την μεγάλη ποικιλία της Greco Strom. Στο καθιστικό με έναν καναπέ cozy, σε χρώμα της επιλογής σου, και ίσως να διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο, τον οποίο μπορείς να συνδυάσεις  με ένα χρηστικό και καλαίσθητο coffee table.  Για την κουζίνα θα πρέπει να βρεις το τραπέζι για τον χώρο σου και τις καρέκλες που θα ταιριάζουν στο στυλ σου. Για το γραφείο εκτός από ένα λειτουργικό γραφείο θα πρέπει να επιλέξεις και μια ξεκούραστη τροχήλατη καρέκλα εργασίας , μιας και θα περνάς αρκετές

foitiko epiplo karekla grafeiou box-home

ώρες σε αυτήν, μια βιβλιοθήκη ή ράφια που θα σε βοηθήσουν στην αρχειοθέτηση καθώς και φωτιστικό γραφείου. Τέλος, σειρά έχουν τα συνοδευτικά εκείνα στοιχεία που θα πλαισιώσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σου, τα οποία και θα πρέπει να επιλέξεις με γνώμονα το προσωπικό σου στυλ φωτιστικά, κουρτίνες,

κρεμάστρες τοίχου, κρεμάστρες πόρτας, styling, πιατοθήκες, αξεσουάρ μπάνιου, χαλιά, κ.ά.

Για όλα τα παραπάνω έχουμε αρκετές προτάσεις που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Σας περιμένουμε λοιπόν να τα πούμε είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικώς είτε μέσα από την ηλεκτρονική αλληλογραφία.

Θα μας βρείτε στην Πάτρα στον NEO Πατρών-Αθηνών 135Α (τηλ 2610455230-1) σε μια πλούσια έκθεση 2.500 τ.μ., στην Κόρινθο Πατρών 57 (τηλ 2741028062) καθώς και στον ιστότοπο μας box-home.gr όπου αρκετά έμπειροι συνεργάτες θα ακούσουν με προσοχή τις ανάγκες σας για  να υλοποιήσουν τις δικές σας ιδέες ή να προτείνουν ιδέες λόγο της μεγάλης εμπειρίας μας.

Σας ευχόμαστε καλή και όμορφη φοιτητική ζωή!

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart