Κλείστε τις κουρτίνες … και βυθιστείτε στον κόσμο των χρωμάτων, των μοτίβων και των υφών

Οι κουρτίνες μπορεί να είναι το τελευταίο εκείνο στοιχείο που θα ολοκληρώσει τον χώρο μας αλλά παραμένει ιδιαίτερης σημασίας γιατί δεν είναι μόνο για διακοσμητική χρήση, καθώς θα πρέπει να βοηθούν στο φιλτράρισμα του φυσικού φωτισμού, έτσι ώστε να διοχετεύεται η ιδανική ποσότητα και ποιότητα φωτός προκειμένου να αναδεικνύονται τα χρώματα του δωματίου και να πετυχαίνουμε την κατάλληλη έντασή τους.

Οι  κουρτίνες προσδίδουν στυλ και χαρακτήρα και θα πρέπει να δένουν αρμονικά με το ύφος που έχουμε προσδώσει στον χώρο μας.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ανανεώστε τον χώρο σας με ανάλαφρες μονόχρωμες κουρτίνες σε έντονες ή παστέλ αποχρώσεις,  floral μοτίβα, με κεντήματα ή χωρίς, αέρινες οργάντζες, τσαλακωτά ή αυστηρά υφάσματα, με λαχούρια, ριγέ ή γεωμετρικά σχέδια.

Στο κατάστημά μας BOX HOME,  θα βρείτε λύσεις εύκολες, γρήγορες και πάνω από όλα οικονομικές.

Κουρτίνες ή ρόμαν, έτοιμες για τοποθέτηση  σε κουρτινόξυλο ή σιδηρόδρομο.

Κουρτίνες που μπορούν να κοπούν και να ραφτούν σύμφωνα με τις ανάγκες και το γούστο σας.

Κουρτίνες από κάθε είδους υλικό, βαμβάκι ή σύμμεικτο βαμβάκι, λινάρι,  βουαλ, γάζα ή  τούλι, μετάξι, βελούδο, σενίλ ή  κροσάτες.

Οι κουρτίνες αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο του χώρου και οφείλουμε να τους δίνουμε την προσοχή που τους αξίζει.

Ένας χώρος με όμορφες κουρτίνες προσδίδει στην ατμόσφαιρα μια αύρα ανανέωσης και μια φρέσκια διακοσμητική πινελιά.

 

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και επιλέξετε την ιδανική κουρτίνα για το σπίτι σας, μέσα από μια τεράστια γκάμα υφασμάτων, χρωμάτων και μοτίβων.